EN / SR APLIKATIVNI ZAHTEV SERVISNI ZAHTEV

23.10.2017.

Shell u Srbiji

Petrolsoft vesti / Shell u Srbiji

Novo poznato lice na našem tržištu. Brand Shell, koji u Srbiji zastupa Coral Doo, počeo je sa širenjem svoje  mreže u Srbiji. 

Otvorena je prva pumpa na autoputu E75, kod isključenja za Šid u pravcu Beograda. Petrolsoftu kao lideru na srpskom tržištu u oblasti implementacije softverskih rešenja u naftnoj industriji, ukazana je prilika da svoj softverski proizvod postavi i integriše u potpunosti sa MotorOil kompanijom, koja je zastupnik Shell licence. 

Shell u Srbiji

Postavljeno je okruženje sa tri POS (point of sale) sistema,uz nadzor BOS (back office) aplikacije. Rešenje je u potpunosti integrisano sa SAP-om u Grčkoj i vrši se razmena podataka putem integracionog servera koji je postavljen u Atini. Svi artikli, dobavljači, klijenti, barkodovi, cenovnici,asortimani otvaraju se u SAP–u i automatski spuštaju na nivo benzinske stanice. Svu relevantnu dokumentaciju neophodnu za zatvaranje perioda u SAP-u, SAP preuzima iz Orfeja i dalje procesira. Na obostrano zadovoljstvo integracijaje završena u rekordnom roku, uz tendenciju proširenja retail sistema i nivoa integracije.

 


NAZAD NA VESTI