EN / SR APLIKATIVNI ZAHTEV SERVISNI ZAHTEV

15.11.2017.

Projekat Gazprom Romania uspešno priveden kraju

Petrolsoft vesti / Projekat Gazprom Romania uspešno priveden kraju

PetrolSoft Ing sa zadovoljstvom može objaviti da je implementacija našeg softverskog rešenja na svim benzinskim stanicama klijenta Gazprom Romania privedena kraju. 

Nakon uspešne implementacije našeg softvera na NIS-ovoj pumpi u Rumuniji, PetrolSoft ING je pristupio realizaciji rollout plana migracije preostalih Gaspromovih pumpi širom Rumunije. Naša ekipa je obišla više od 10 mesta u Rumuniji (Bukurešt, Arad,Kluž, Oradea, Temišvar, Caldaruseanca, Clinceni...), gde je zabeležen rekordni downtime tokom prelaska na Orfej sistem. Uz višečasovne pripreme i analize prekid u radu benzinskih stanica tokom migracije softvera svodio se na svega 30minuta. Ovaj efekat je postignut na temelju pripremljenih ekipa, poznavanja poslovnih procesa na rumunskom tržištu, visoko kvalifikovanog tima i dobroj sistem analizi i pripremi. Zadovoljstvo našeg klijenta nije prošlo neopaženo.

 

Veoma zahtevan i komplikovan projekat implementacije našeg rešenja .Orfej2012 na Gazprom Romania dobrim planiranjem završen u rekordnom roku

Petrolsoft je jos jednom pokazao da su veliki klijenti samo izazov koji ova kompanija dočekuje raširenih ruku uz sigurnu realizacijju, na bazi profesionalne GAP analize, work-shop treninga, detaljne kontrole i dobre obuke. 


NAZAD NA VESTI