Snaga
prave
podrške

1991 – 2023

Petrolsoft Ing. uspešno posluje duže od 30 godina i zapošljava 65 stručnjaka sa lokalnim i međunarodnim iskustvom.

Zahvaljujući ekspertskom poznavanju poslovnih procesa i zahteva klijenata u naftnoj industriji u regionu, postali smo tehnološki i tržišni lider u jugoistočnoj Evropi.

Naša osnovna delatnost su End-To-End IT poslovna rešenja u oblasti maloprodaje, naftne industrije i zdravstva.

U okviru kompanije uspostavili smo snažne timove za istraživanje i razvoj softvera i hardvera, implementaciju i integraciju IT rešenja, konsalting i servisne usluge.

Našim klijentima nudimo najnovija tehnološka rešenja, platformu i gotova aplikativna rešenja: POS, BOS, HOS, BI, ERP, CMS i Payment koja su modularna, skalabilna i klijentski orijentisana.

Nudimo Desktop, WEB i mobilne aplikacije, Cloud rešenja, SaaS (Software As A Service) i integraciju naših rešenja sa već implementiranim rešenjima – dopunjavanje do „punog paketa".

Naravno, uvek smo tu za naše klijente 24 x 7.

9001:2008

9000

ISO 27001:2015

ISO 27001:2013

ITIL

1991 – 2023

Naša kompanija shvatajući značaj, donela je odluku o implementaciji zahteva standarda ISO 9001:2008 i ISO 27001:2015 izvršila je sve neophodne pripeme, počela da primenjuje i da generiše sve zahteve navedenih standarda.

Uspešna sertifikacija i izdavanje sertifikata potvrduju da primenjujemo i održavamo sve zahteve Standarda sistema menadžmenta kvalitetom ISO 9001:2008 i sve zahteve Standarda o zaštiti i bezbednosti informacija ISO 27001:2013.

ITIL je postao de-facto standard na području IT Service Managementa, i naša kompanija ga uspešno implementira u svom poslovanju.

* Sertifikaciju je sprovelo renomirano sertifikaciono telo DAS Certification Ltd Oyt, 22A Church St, Rushden, Northamptonshire NN10 9YT, UK.

ISO 9001--

Sistem menadžmenta kvalitetom je međunarodni standard koji sadrži zahteve za sistem upravljanja kvalitetom u poslovnoj organizaciji koje organizacija mora ispuniti da bi uskladila svoje poslovanje sa međunarodno priznatim normama.

Sistem kvaliteta je upravljački sistem, kojim se dovodi do ostvarenja postavljenih ciljeva u pogledu kvaliteta poslovanja i pružanja usluga. Ovaj sistem čine organizaciona struktura, odgovornost subjekta u organizaciji, procesi i resursi potrebni za upravljanje sistemom.

Serija standarda ISO 9000 predstavlja skup od tri pojedinačna, ali medusobno povezana standarda.

ISO 27001--

Međunarodni standard koji se odnosi na zaštitu i bezbednost informacija.

Standard podleže različitim područjima primene kao i za razlikovanje mogućih procesa u organizaciji koji su povezani sa upravljanjem kontrole sigurnosti, kao što su:

Politika sigurnosti, sigurnost organizacije, kontrola i klasifikacija izvora, sigurnost osoblja, sigurnost materijalnih dobara i životne sredine, operativno upravljanje i komunikacija, kontrola pristupa, razvoj i održavanje raznih sistema i upravljanje kontinuitetom poslovanja.

Naš tim

MIODRAG BIJEDIĆ

Miodrag Bijedić ima bogato iskustvo u oblasti finansija i strateške transformacije kompanije, koje omogućavaju održiv rast i razvoj poslovanja. Skupa sa top menadžmentom kompanije radi na određivanju i sprovođenju strategije i investicione politike, kao i ostvarenju poslovnih ciljeva u zemlji i regionu.

ALEKSANDAR BIJEDIĆ

Od 1992.godine bavi se razvojem i implementacijom softvera, uglavnom u oblasti naftne industrije. 12 godina proveo je radeći za kompaniju NIS Gazprom, na poslovima implemetnacije maloprodajnog rešenja, kao i na upravljanju projektima. Iza sebe ima više od 10 uspešno implementiranih projekata u naftnoj industriji. Arhitekta je rešenja .Orfej 2020.

IVAN BEGOVIĆ

Od 1992. godine bavi se projektovanjem i razvojem softvera i hardvera u oblasti industrijske automatizacije i vojnih tehnologija. Vlasnik je 3 registrovana patenta. Od 2002. godine fokusiran je na rad u naftnoj industrijii. Celu deceniju proveo je radeći za kompaniju NIS Gazprom na poslovima automatizacije maloprodajnih procesa i na upavljanju projektima. Iza sebe ima više od 10 uspešno implementiranih projekata u naftnoj industriji.

STEFAN IVANOVIĆ

Bavi se dizajnom, razvojem i implementacijom poslovnog softvera od 2014. godine, uglavnom u naftnoj industriji. Više od 7 godina iskustva u implementaciji celokupnog maloprodajnog rešenja (POS, BOS, OPT, HOS, CMS, integracija sa 3th party provajderima i ERP sistemima), puno učešće u IT SW, HW i biznis sferi u zemljama regiona kao što su Srbija, Rumunija, Hrvatska, Bugarska, Bosna, Severna Makedonija, Crna Gora. Rukovodilac odeljenja za upravljanje projektima i arhitekta rešenja sa višegodišnjim tehničkim i PM iskustvom.

HELENA BRKIŠ

Profesionalnu karijeru u naftnoj indrustiji započela je 2011.godine i još uvek je u potpunosti uključena u dizajn, razvoj i implementaciju poslovnih rešenja. Realizovala je implementacije najkompleksnijih projekata, koji uključuju kompletno rešenje POS&BOS, OPT, ERP, BI and CMS systems. Rukovodilac konsultanata i arhitekata rešenja, sa višegodinjim iskustvom u tehničkom i projektom menadžmentu.